Κρητική διατροφή

Για εμάς η διατροφή είναι κομμάτι της κουλτούρας μας και κατέχει θέση εξίσου σημαντική για την ταυτότητά μας όσο ο πολιτισμός μας, ο ήλιος και η θάλασσα. Η Kρητική Kουζίνα αποτελεί τη βάση της Μεσογειακής διατροφής και είναι από τις πιο εύγεστες και υγιεινές κουζίνες στον κόσμο. Για το λόγο αυτό τα προϊόντα μας παραμένουν πιστά στις αρχές της Κρητικής διατροφής και παράδοσης, η οποία θεωρεί αναγκαία τη λήψη ποσοτήτων γαλακτοκομικών προϊόντων.

Κρητική διατροφή

Παράδοση

 

Μελετάμε τις παγκόσμιες τάσεις αλλά φροντίζουμε να ακολουθούμε με σεβασμό την παράδοση, τα μυστικά των παλιών που έμειναν αναλλοίωτα στο χρόνο. Έτσι, δημιουργούμε αγνά, αυθεντικά, παραδοσιακά προϊόντα, πλούσια σε θρεπτική αξία που περνάνε από γενιά σε γενιά.

Παράδοση

Ποιότητα

Δουλεύουμε σκληρά ώστε να παράγουμε τα πιο νόστιμα και ποιοτικά προϊόντα. Γι’ αυτό φροντίζουμε να περνούν από συνεχείς ελέγχους και να πληρούν τις προδιαγραφές των εγκεκριμένων συστημάτων διασφάλισης ποιότητας που υποστηρίζονται σε συνεχή βάση από εξωτερικούς συμβούλους, συνεργάτες, καθώς και διαπιστευμένα εργαστήρια με αποτέλεσμα τα προϊόντα μας να μπορούν να συμβαδίσουν στις σύγχρονες απαιτήσεις και διατροφικές ανάγκες της ελληνικής οικογένειας.

Ποιότητα

Οικογένεια

Εβδομήντα   χρόνια τώρα κρατάμε αναλλοίωτο τον οικογενειακό μας χαρακτήρα. Οι εργαζόμενοι είναι ο πυρήνας μας, είναι τα μέλη της οικογένειας μας. Επενδύουμε σε κάθε μέλος ξεχωριστά ώστε να μπορέσει να εξελιχτεί. Έτσι χτίζουμε γερά θεμέλια και κάνουμε την βιομηχανία μας ακόμα πιο μεγάλη χρόνο με το χρόνο ενωμένοι από το ίδιο πάθος και το σεβασμό γι’ αυτό που κάνουμε.

Οικογένεια

Καινοτομία

Καινοτομία δεν είναι μόνο η ανάπτυξη καινούριων προϊόντων. Για εμάς είναι η συνεχής μελέτη προκειμένου να είμαστε κοντά στις συνεχώς μεταβαλλόμενες  ανάγκες του καταναλωτή και να του προσφέρουμε  τις πιο γευστικές και ποιοτικές λύσεις.

Καινοτομία
pointer-b pointer-r pointer-t sc-fb sc-ins sc-lin sc-yt sc-pin