Συνδυασμός για να βάλεις φωτιά στο μεταβολισμό σου!

Συνδύασε Γραβιέρα light Καλογεράκη με 1 Πορτοκάλι, 5-10 Καρύδια, Μέλι & Κανέλα!

Η εξέλιξη του κλασικού Κρητικού συνδυασμού που μπορεί να καταναλωθεί τόσο σαν πρωινό όσο και σαν ελαφρύ βραδινό και να βάλει φωτιά στο μεταβολισμό σου!

Η Γραβιέρα light Καλογεράκη αποτελεί εξαιρετική επιλογή λόγω της χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά ενώ ταυτόχρονα έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε ασβέστιο και βιταμίνη D, συγκριτικά με τα άλλα είδη τυριών.

 Η Γραβιέρα light Καλογεράκη είναι η πρώτη Γραβιέρα με 30% λιγότερα λιπαρά σε σχέση με τη συνήθη λιποπεριεκτικότητα του αιγοπρόβειου γάλακτος που χρησιμοποιείται κατά την παρασκευή της Κρητικής Γραβιέρας και λιγότερο αλάτι.

Το πορτοκαλί πέρα από τη γεύση, μας προσδίδει  ιδιαίτερη αντιοξειδωτική δράση (λόγω βιταμινών C και πολυφαινολών), που ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, γεγονός απαραίτητο ειδικά τώρα τους χειμερινούς μήνες.

Το μέλι περιέχει αμινοξέα, βιταμίνες, μέταλλα και ένζυμα και προσθέτει μια γλυκιά γεύση στον παραπάνω συνδυασμό.

Τέλος, η προσθήκη των καρυδιών προσφέρει φυτικές ίνες και μέταλλα ενώ η κανέλα είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά τα οποία έχουν αποδειχθεί πως βοηθούν στην απώλεια βάρους.

Επιλέγοντας για τον παραπάνω συνδυασμό Γραβιέρα light Καλογεράκη αναβαθμίζετε τον αυθεντικό Kρητικό συνδυασμό σε πιο υγιεινό από ποτέ!

Πηγή: https://www.logodiatrofis.gr/syntages/geustika-snack/graviera-light-kalogeraki-portokali-karidia-meli

pointer-b pointer-r pointer-t sc-fb sc-ins sc-lin sc-yt sc-pin