Cheesecake τρουφάκια με μελομακάρονα, Μυζήθρα Γλυκιά & λευκή σοκολάτα

  • 20
    Λεπτά προετοιμασίας
  • 0
    Λεπτά μαγειρέματος
  • 15
    Μερίδες
  • 1
    Βαθμός Δυσκολίας

ΥΛΙΚΑ

450γρ. μελομακάρονα

250γρ. Γλυκιά Μυζήθρα Καλογεράκη

4κ.σ. ζαχαρούχο γάλα

400γρ. λευκή κουβερτούρα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε πολυκόφτη χτυπάμε τη Γλυκιά Μυζήθρα Καλογεράκη με το ζαχαρούχο μέχρι να γίνει μια πάστα. Βάζουμε σε ένα μπολ.

Μετά στον πολυκόφτη χτυπάμε τα μελομακάρονα να γίνουν ένα ενιαίο μίγμα. Βάζουμε στο μπολ και αυτό το μίγμα.

Πλάθουμε όλα μαζί με το χέρι ή με την βοήθεια από μια μαρίζ σε ένα ομοιογενές μίγμα.

Μετά πλάθουμε με τα χέρια μικρά μπαλάκια και τα βάζουμε σε μια πιατέλα με λαδόκολλα και στο ψυγείο για 15'.

Λιώνουμε σε μπεν-μαρί την λευκή κουβερτούρα και βουτάμε ένα-ένα τα τρουφάκια που έχουμε έτοιμα και τα τοποθετούμε πάνω σε πιατέλα με λαδόκολλα μέχρι να σταθεί η κουβερτούρα.

Πάνω από κάθε τρουφάκι ρίχνουμε λίγο τριμμένο μελομακάρονο!

pointer-b pointer-r pointer-t sc-fb sc-ins sc-lin sc-yt sc-pin