Νέα


5/2019 

 

Η πρώτη συμμετοχή της εταιρίας Καλογεράκη στην PLMA στέφθηκε με επιτυχία!

Η έκθεση PLMA’s “World of Private Label” που πραγματοποιήθηκε στην Ολλανδία, προσέλκυσε πλήθος κόσμου και αποδείχθηκε μια σημαντική ευκαιρία για νέες συνεργασίες.

 

 

 

 

 

 

3/2019 

 

Ολοκληρώθηκε και φέτος με επιτυχία η έκθεση Food Expo που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

Η εταιρία Καλογεράκη τράβηξε τα βλέματα με το εντυπωσιακό της περίπτερο και τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα της.

Στο πλαίσιο της έκθεσης έλαβαν χώρα σημαντικές συναντήσεις με επαγγελματίες του κλάδου με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη του εμπορικού δικτύου της εταιρίας. 

 

 

 

 

1/2019

 

Η εταιρία Καλογεράκη, στηρίζοντας τις αδύναμες κοινωνικές ομάδες , συμμετείχε ενεργά στην φιλανθρωπική εκδήλωση «Ένα δέντρο γεμάτο τρόφιμα», με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας για τη στήριξη του Δημοτικού παντοπωλείου Ηρακλείου.

Η φιλανθρωπική αυτή δράση περιλάμβανε πλήθος εκδηλώσεων που έλαβαν χώρα στην πλατεία Ελευθερίας 16 -19 Δεκεμβρίου. 

Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και ιδιαιτέρως συγκινητική.

 

 

 

 

 12/2018

 

Η εταιρία Καλογεράκη έχοντας ως όραμα την εξάπλωση των Κρητικών γαλακτοκομικών προϊόντων πέρα από τα όρια της ελληνικής αγοράς, έδωσε για μία ακόμη χρονιά το παρόν στην έκθεση Grecka Panorama που πραγματοποιήθηκε στη Βαρσοβία της Πολωνίας 1-2 Δεκεμβρίου.

 

Πρόκειται για μια διεθνή έκθεση αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον τουρισμό, τον πολιτισμό και τη γαστρονομία της όπου οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία τόσο να δοκιμάσουν τα προϊόντα μας αλλά και να ενημερωθούν για τον τόπο μας και την Κρητική διατροφή.

 

                                                                                                                                                                                                   

10/2018

Η εταιρία Καλογεράκη στηρίζει ενεργά την Ακαδημία στίβου ΟΦΗ, που πραγματοποίησε τον ετήσιο αγιασμό της το Σάββατο 20 Οκτωβρίου στα γραφεία της Ακαδημίας.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν πλήθος - πέρα από κάθε προσδοκία - μικρών παιδιών, αθλητών, γονέων, μελών της διοίκησης του σωματείου μεταξύ άλλων και του Προπονητή  κύριου Γεώργιου Δραμουντάνη.

 

7/2018

Η εταιρία Καλογεράκη αισθάνεται πολύ περήφανη που υποστήριξε την εκδήλωση του "Χαμόγελου του παιδιού", προσφέροντας τυροκομικά προϊόντα για το μπουφέ. 

Η γιορτή αυτή που έλαβε μέρος χθες, 19 Ιουλίου, στο σπίτι του Χαμόγελου στα Μελίσσια Αττικής, πραγματοποιήθηκε προκειμένου να τιμηθούν οι Χορηγοί του θεσμού και να διασκεδάσουν τα παιδάκια.

Όπως μας επιβεβαίωσε η συντονίστρια του Κέντρου Κοινωνικής Επέμβασης Κρήτης, μικροί και μεγάλοι πέρασαν υπέροχα. 

 

6/2018

Η Καλογεράκη επενδύει στις εξαγωγικές δραστηριότητες. Με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας με την εταιρία Kreta24 στην Πολωνία, συμμετέχει στο project: Ανάδειξη των Κρητικών παραγωγών και των προϊόντων τους στην Πολωνική αγορά. Φιλοξενήσαμε με μεγάλη χαρά τον κύριο  Wojciech Mrozowski, επαγγελματία φωτογράφο, ο οποίος κατέγραψε κομμάτια της παραγωγικής διαδικασίας και το σύνολο των προϊόντων μας. Ακόμα, συνομίλησε με στελέχη και επισκέφτηκε συνεργαζόμενους κτηνοτρόφους για να αντλήσει τις απαραίτητες πληροφορίες και φωτογραφίες. 

 

 

                                                                 

3/2018 

Στο 7ο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΑ ΚΡΗΤΙΚΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ - SUPER MARKET που πραγματοποιήθηκε χθες, Σάββατο 24 Μαρτίου, η ομάδα πωλήσεων και το τμήμα marketing της εταιρίας Καλογεράκη έδωσε το δυναμικό παρόν! Στο πλαίσιο της οργάνωσης έγιναν σημαντικές συναντήσεις με εκπροσώπους μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων της Κρήτης. Τα τυριά Καλογεράκη χάρισαν γευστικές απολαύσεις σε όλους τους παρεβρισκόμενους. 

 

3/2018

Η νέα μας διαφήμιση προβάλεται ήδη στους τηλεοπτικούς σας δέκτες!Η Κρητικιά μαμά έχει την τιμητική της στα νέα μας τηλεοπτικά σποτ. Ξέρει να διαλέγει πάντα το καλύτερο για τα παιδιά της και έχει τον τελευταίο λόγο σε όλα!!!

Ευχαριστούμε θερμά την Eyeq TV Productions για τη δημιουργία, επιμέλεια και παραγωγή των δύο σποτ μας.

Ευχαριστούμε επίσης το “Kalimera Archanes Village”  και συγκεκριμένα τον κύριο Σταύρο Πετρομηχελάκη για τη φιλοξενία και την πολύτιμη βοήθεια του στα γυρίσματα μας. (http://www.archanes-village.com/el)

 

2/2018

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε το παράρτημα της ΕΛΕΠΑΠ Χανίων σε χώρο γνωστού ξενοδοχείου στην πόλη των Χανίων.Η εκδήλωση περιλάμβανε γευστικές προτάσεις από την Cretan Cooking Classes η οποία αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο την ποσότητα τυριών που παραχώρησε η εταιρία Καλογεράκη, ένας από τους μεγάλους χορηγούς που συνέβαλαν στην διεξαγωγή της υπέροχης βραδιάς. Όλα τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την εκδήλωση  θα διατεθούν για τις ανάγκες της ΕΛΕΠΑΠ.

 

 

 

 

1/2018

Τα Κρητικά τυριά Καλογεράκη και η “Ιωνική Σφολιάτα” με τα εξαιρετικής ποιότητας κατεψυγμένα προϊόντα ζύμης και σφολιάτας ενώνουν από σήμερα τις δυνάμεις τους για να σας προσφέρουν τη μοναδική σε γεύση Χειροποίητη Πίτα με Γραβιέρα Κρήτης Καλογεράκη.

"Πίτα τόσο νόστιμη, δεν είδε ο πλανήτης

σαν τη χειροποίητη με τη Γραβιέρα Κρήτης"

Καλή απόλαυση σε όλους!

 

 

 

1/2018

Μέλλος της ομάδας Disney... του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου έγινε η ΚΑΛΟΓΕΡΆΚΗ σκορπίζοντας χαρά σε όλη την πόλη!

Η χορηγία για τη δημιουργία δύο εκ των ηρώων πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων 2017. Η χαρούμενη ομάδα επισκέφτηκε νοσοκομεία, τραγούδησε τα κάλαντα σε διάφορες γωνιές της πόλης και σκόρπισε άπλετα χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους με τραγούδια και χορό σε εκδηλώσεις καθ΄ όλη τη διάρκεια των γιορτών.

Η εταιρία ΚΑΛΟΓΕΡΆΚΗ προσπαθεί πάντα να στηρίζει τον τόπο μας!

 

12/2017

Η εταιρεία Καλογεράκη έδωσε το παρών στην έκθεση Greek Panorama που έλαβε χώρα στη Βαρσοβία της Πολωνίας. Παρευρέθηκε και στις επιχειρηματικές συναντήσεις που διοργανώθηκαν, συζητώντας με πληθώρα Πολωνών επιχειρηματιών που εξέφρασαν ενδιαφέρον για τα προϊόντα της.

 Πάντοτε δραστηριοποιούμαστε με γνώμονα τη φιλοσοφία μας. Βασικός πυλώνας της είναι η μετάδοση της κρητικής κουλτούρας και η εξάπλωση των κρητικών τυριών και εκτός συνόρων. Τα κρητικά προϊόντα ταξιδεύουν και χαιρόμαστε για τη μεγάλη αποδοχή που εισπράττουν.

 

 

10/2017

Η εταιρία ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ είχε τη χαρά να φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις της την AREPO, την Ένωση Ευρωπαϊκών Περιφερειών και Ενώσεων Παραγωγών, και να τους δείξει από κοντά τη μονάδα παραγωγής της. Η επίσκεψή των εντάσσεται στο πλαίσιο της προώθησης, προάσπισης και προστασίας των Γεωγραφικών Ενδείξεων (ΠΓΕ-ΠΟΠ) σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης και των οργάνων της, όπου είχε την τιμή να επιλεχθεί για ένα από τα πιο γνωστά προϊόντα που παράγει ο τόπου μας, την Γραβιέρα Κρήτης Π.Ο.Π.

 

 

 

 

10/2017

Η Τράπεζα Πειραιώς και η επιχείρηση ΑΦΟΙ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ ΑΕΒΕ ανακοινώνουν τη συνεργασία τους στο πλαίσιο του προγράμματος Συμβολαιακής Κτηνοτροφίας, με στόχο την άμεση και ενεργό υποστήριξη όλων των εμπλεκομένων στην παραγωγική διαδικασία του πρωτογενούς τομέα αλλά και την ενίσχυση της παραγωγής παραδοσιακών γαλακτοκομικών προϊόντων υψηλής ποιότητας.Η νέα αυτή συμφωνία Συμβολαιακής Κτηνοτροφίας, αφορά σε ολοκληρωμένη χρηματοδοτική πρόταση και πιστοποιεί τη σταθερή βούληση της Τράπεζας Πειραιώς για την υποστήριξη του αγροτικού επιχειρείν και την ενθάρρυνση κάθε υγιούς και παραγωγικής προσπάθειας στον πρωτογενή τομέα της οικονομίας.

 

pointer-b pointer-r pointer-t sc-fb sc-ins sc-lin sc-yt sc-pin