Κρέμα γιαουρτιού μπισκότο με ψητά ροδάκινα

  • 10
    Λεπτά προετοιμασίας
  • 40
    Λεπτά μαγειρέματος
  • 1
    Μερίδες
  • 5
    Βαθμός Δυσκολίας

ΥΛΙΚΑ

500γρ. Prince Έδεσμα με καλλιέργεια γιαούρτης Καλογεράκη

3κ.σ. ζάχαρη άχνη

200γρ. μπισκότα σοκολάτας γεμιστά με κρέμα και λίγα επιπλέον για το σερβίρισμα

2κ.σ. γάλα αμυγδάλου

3 ροδάκινα

χυμό από μισό λεμόνι

1κ.σ. καστανή ζάχαρη

1κ.σ. μέλι

1/2κ.γ. κορν φλάουρ

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ξεφλουδίζουμε τα ροδάκινα και τα κόβουμε σε φέτες. Σε ένα μπολ τα ανακατεύουμε με την καστανή ζάχαρη, το μέλι, το χυμό λεμονιού και το κορν φλάουρ. Τα τοποθετούμε σε ένα πυρίμαχο σκεύος και ψήνουμε στους 180C για 35-40' να μαλακώσουν και να καραμελώσουν!

Στο μεταξύ ετοιμάζουμε την κρέμα. Σε ένα μπολ βάζουμε το Prince Έδεσμα με καλλιέργεια γιαούρτης Καλογεράκη και μαζί την άχνη, το γάλα αμυγδάλου και ανοίγουμε τα γεμιστά μπισκότα και βγάζουμε με ένα μαχαίρι τη κρέμα από μέσα και προσθετουμε και αυτή μέσα στο μπολ. Ανακατεύουμε με σύρμα να ομογενοποιηθούν.

Βαζουμε σε ένα σακουλάκι τα μπισκότα χωρίς τη κρέμα τους που έχουμε και χτυπώντας με ένα αντικείμενο τα σπάμε σε κομματάκια. Τα ρίχνουμε και αυτά μέσα στο μπολ και ανακατεύουμε μέσα στη κρέμα που κάναμε.

Σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε στη κατάψυξη για 15-20' μέχρι να ψηθούν και τα ροδάκινα! Tip: Μπορούμε μετά είτε να την έχουμε στη συντήρηση του ψυγείου είτε στην κατάψυξη σαν παγωτάκι ελαφρύ.

Σερβίρουμε σε μπολ την κρέμα και από πάνω ψητά ροδάκινα με το σιρόπι τους και σπάμε και ένα-δυο μπισκότα γεμιστά!

 

pointer-b pointer-r pointer-t sc-fb sc-ins sc-lin sc-yt sc-pin