Ποιότητα και ασφάλεια

Η οικογένεια Καλογεράκη φέρνει στο τραπέζι σας όλο τον πλούτο των τυροκομικών προϊόντων. Έχοντας ως αδιαπραγμάτευτη δέσμευση την ασφάλεια των καταναλωτών φροντίζουμε να παράγουμε προϊόντα άριστης ποιότητας κα γεύσης.

Οι άνθρωποι μας καθημερινά συλλέγουν το πιο φρέσκο αιγοπρόβειο γάλα με την βοήθεια των 1000 και πλέον συνεργαζόμενων κτηνοτρόφων σε όλη την Κρητική ύπαιθρο. Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά πρώτες ύλες που δίνει απλόχερα η Κρητική γη και πραγματοποιούμε τη διαδικασία παραγωγής και συσκευασίας στο νησί μας. Γι’ αυτό υπάρχει πάνω στα προϊόντα μας το κόκκινο σήμα: Crete land of values

Με αγάπη και προσήλωση στην παράδοση, ακολουθούμε συγκεκριμένες μεθόδους παραγωγής κρατώντας πάντα καλά καταρτισμένο το εργατικό δυναμικό ης εταιρίας.

Τα προϊόντα περνούν από συνεχείς ελέγχους και η διαδικασία παραγωγής τους είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ποιότητας ISO 22000:2018 και το διεθνές πρότυπο IFS. Σημαντική για εμάς είναι και η υποστήριξη εξωτερικών συμβούλων, συνεργατών, καθώς και διαπιστευμένων εργαστηρίων. Έτσι, συμβαδίζουμε με τις σύγχρονες απαιτήσεις και διατροφικές ανάγκες της ελληνικής οικογένειας.

Για τα δημοφιλή τυριά, Γραβιέρα και Ξυνομυζήθρα Κρήτης, κατέχουμε την έγκριση από τον AGROCERT για την παραγωγή προϊόντος Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (Π.Ο.Π).

Ποιότητα και ασφάλεια
pointer-b pointer-r pointer-t sc-fb sc-ins sc-lin sc-yt sc-pin