Μυζήθρα με Υπόξινη Γεύση

Η Μυζήθρα με Υπόξινη Γεύση αποτελεί μια άλλη ενδιαφέρουσα εκδοχή της γλυκιάς Κρητικής μυζήθρας με διαφορετική αλλά εξίσου υπέροχη γεύση. Συγκαταλέγεται και αυτή στην κατηγορία τυριά τυρογάλακτος. Μπορει να χρησιμοποηθει σε παραδοσιακές πίτες όπως τυρόπιτα, σπανακόπιτα και πολλές άλλες. Επίσης μπορεί να συνοδεύσει την χωριάτικη σαλάτα.

Η Μυζήθρα με Υπόξινη Γεύση Καλογεράκη, το μαλακό αφορμάριστο τυρί συνδυάζεται ευχάριστα με όλα σχεδόν τα φαγητά. Παρασκευάζεται από αιγοπρόβειο γάλα και τυρόγαλα.

Υφή και χρώμα: Χαρακτηρίζεται ως μαλακό λευκό τυρί, με κοκκώδη ως κρεμώδη επιφάνεια και ακαθόριστο σχήμα.

Γεύση: Κατέχει μια στεγνή, υπόξινη ανεπανάληπτη γεύση.

«Συστατικό επιτυχίας»: Η σταθερά άριστη ποιότητα και γεύση της βασικής μας πρώτης ύλης, του γάλακτος, βασίζεται στο γεγονός ότι προέρχεται από ζώα που βόσκουν ελεύθερα σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Κρήτης και τρέφονται από την πλούσια σε θρεπτικά συστατικά χλωρίδα του νησιού.

Η διαδικασία παραγωγής όλων μας των προϊόντων είναι πιστοποιημένη με το πρότυπο διασφάλισης ποιότητας ISO22000:2018 καθώς επίσης και το διεθνές πρότυπο IFS.

TIPS

Μπορείτε να προσθέσετε τη Μυζήθρα με Υπόξινη Γεύση Καλογεράκη στην χωριάτικη σαλάτα.

Μπορεί επίσης να την χρησιμοπιησετε σε πίτες όπως όπως τυρόπιτα, σπανακόπιτα και πολλές άλλες.

Συνοδεύει άριστα την ρακί και το ούζο.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Σύνθεση:

Τυρόγαλα, παστεριωμένο πρόβειο γάλα, παστεριωμένο γίδινο γάλα, παστεριωμένο αιγοπρόβειο ανθόγαλο,παστεριωμένο αγελαδινό γάλα (νωπό ή αφυδατωμένο), αλάτι, γαλακτικό οξύ,αντισυσσωματικό: άμυλο αραβοσίτου <2%


Συνθήκες συντήρησης:

Θερμοκρασία διατήρησης σε ψυκτικό θάλαμο: 2 έως 6°C 


Χημικές Ιδιότητες:

Ελάχιστη λοποπεριεκτικότητα επί ξηρού: 33.3%
Μέγιστη υγρασία: 70%


Διατροφική δήλωση ανά 100 g:

Ενέργεια / Θερμίδες:

933 kJ / 224 kcal

Λιπαρά:

εκ των οποίων κορεσμένα:

14.8 g

9.91 g

Υδατάνθρακες

εκ των οποίων σάκχαρα:

11.7 g

0.1 g

Πρωτεΐνες:

10.9 g

Αλάτι:

1.1 g

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ

Δοχεία των 5kg & 10kg.

pointer-b pointer-r pointer-t sc-fb sc-ins sc-lin sc-yt sc-pin