ΑΦΟΙ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ ΑΕΒΕ ΚΡΗΤΙΚΑ ΤΥΡΙΑ

ΑΦΟΙ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ ΑΕΒΕ ΚΡΗΤΙΚΑ ΤΥΡΙΑ

Η Εταιρία

 

Η Καλογεράκης Α.Ε. είναι μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο της γαλακτοκομίας από το 1949. Με τέχνη, μεράκι και σεβασμό στη παράδοση κατάφερε με το πέρασμα τον χρόνων να μετατραπεί σε μια από τις μεγαλύτερες γαλακτοβιομηχανίες της Κρήτης διατηρώντας παράλληλα τον οικογενειακό χαρακτήρα της.

Σήμερα υπάρχουν 100 λόγοι που μας κάνουν να αισθανόμαστε ακόμη πιο υπερήφανοι για την ποιότητα των προϊόντων μας. Είναι τα 100 σημεία συλλογής γάλακτος που διαθέτουμε σε όλη την Κρήτη.

Οι άνθρωποι μας φροντίζουν καθημερινά να συλλέξουν το πιο φρέσκο γάλα με την βοήθεια των 550 και πλέον συνεργαζόμενων κτηνοτρόφων σε όλη την Κρητική ύπαιθρο, συλλέγοντας ετησίως το μεγαλύτερο ποσοστό παράγωγης αιγοπρόβειου γάλακτος.

Συνεπής στη στρατηγική της επέκταση, η Καλογεράκης Α.Ε. μεταφέρει από όλες τις άκρες της Κρήτης και επεξεργάζεται 60 τόνους γάλακτος ημερησίως στις ιδιοκτήτες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της, εκτάσεως 25.000 τετραγωνικών μέτρων στο Σμάρι, στο Καστέλι Πεδιάδος οι οποίες παρέχουν δυνατότητα μεταποίησης έως 100 τόνων γάλακτος ημερησίως.

Μελετώντας τις παγκόσμιες τάσεις διατροφής, σεβόμενοι την παράδοση και αφοσιωμένοι στην ποιότητα, δημιουργούμε αγνά, αυθεντικά και πλούσια σε θρεπτική αξία προϊόντα.

Προϊόντα που περνούν από συνέχεις έλεγχους και πληρούν τις προδιαγραφές των συστημάτων διασφάλισης ποιότητας ΗΑCCP και ISO 22000:2005 που υποστηρίζεται σε συνεχή βάση από εξωτερικούς συμβούλους, συνεργάτες, καθώς και διαπιστευμένα εργαστήρια, με αποτέλεσμα να μπορούν να συμβαδίσουν στις σύγχρονες απαιτήσεις και διατροφικές ανάγκες της ελληνικής οικογένειας.

Για την Καλογεράκης Α.Ε. το φαγητό αντιπροσωπεύει την κουλτούρα μας, και κατέχει θέση εξίσου σημαντική για την ταυτότητά μας όσο ο πολιτισμός μας, ο ήλιος και η θάλασσα, για αυτό και τα προϊόντα μας παραμένουν πιστά στις αρχές της πασίγνωστης και βραβευμένης Μεσογειακής διατροφής και παράδοσης, η οποία επιβάλλει καθημερινή λήψη ποσοτήτων γαλακτοκομικών προϊόντων. Κέντρο της προσπάθειας μας αποτελεί ο καταναλωτής και οι σύγχρονες ανάγκες του.

Το κέντρο διανομών, συνολικής κάλυψης 1500 τετραγωνικών μέτρων, βρίσκεται στη Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου από όπου διανέμονται τα προϊόντα μας καθημερινά σε όλη την Κρήτη από τον ιδιόκτητο στόλο οχημάτων μας για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Επίσης συνεργαζόμαστε και με κατά τόπους ειδικούς αντιπροσώπους στην Αθηνά, την Κεντρική Ελλάδα, την Θεσσαλονίκη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα στο τομέα του Retail & Food Service, παρέχοντας την δυνατότητα στους καταναλωτές που μας στηρίζουν και μας επιλέγουν όλα αυτά τα χρόνια να βρίσκουν τα προϊόντα μας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

| ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ