Κρητική Γραβιέρα 12μηνης ωρίμανσης

Το παραδοσιακό τυρί, η Γραβιέρα, αποκτά πιο μεστή γεύση και έρχεται να συνοδεύσει τα πιάτα σας δίνοντας τους περισσότερη ένταση.

Η Γραβιέρα 12μηνης ωρίμανσης Καλογεράκη, μετά τη διαδικασία ωρίμανσης 12 μηνών, είναι το καλύτερο συνοδευτικό για τους πιο εκλεπτυσμένους ουρανίσκους.

Υφή και χρώμα: Χαρακτηρίζεται ως ένα πολύ ανοιχτό κίτρινο, σκληρό επιτραπέζιο τυρί, με ασύμμετρες τρύπες.

Γεύση: Ιδιαίτερα ευχάριστη και ελαφρώς πικάντικη γεύση, με πλούσιο άρωμα αγνού γάλακτος.

«Συστατικό επιτυχίας»: Η σταθερά άριστη ποιότητα και γεύση της βασικής μας πρώτης ύλης, του γάλακτος, βασίζεται στο γεγονός ότι προέρχεται από ζώα που βόσκουν ελεύθερα σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Κρήτης και τρέφονται από την πλούσια σε θρεπτικά συστατικά χλωρίδα του νησιού.

Η διαδικασία παραγωγής όλων μας των προϊόντων είναι πιστοποιημένη με το πρότυπο διασφάλισης ποιότητας ISO2000:2005 καθώς επίσης και το διεθνές πρότυπο IFS.

TIPS

Μπορείτε να τρίψετε τη Γραβιέρα 12μηνης ωρίμανσης στη μακαρονάδα σας.

Θα ταίριαζε επίσης εξαιρετικά σε πράσινη σαλάτα και ως συνοδευτικό σε κρασί ή ρακί.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Σύνθεση:

Παστεριωμένο αιγοπρόβειο γάλα αναλογίας 80% κατ’ ελάχιστο σε πρόβειο και μέγιστο 20% σε γίδινο, οξυγαλακτικές καλλιέργειες, πυτιά, χλωριούχο ασβέστιο, αλάτι 


Συνθήκες συντήρησης: 

Θερμοκρασία διατήρησης σε ψυκτικό θάλαμο: 2 έως 6°C 


Χημικές Ιδιότητες:

Ελάχιστη λιποπεριεκτικότητα επί ξηρού: 40%
Μέγιστη υγρασία: 38%


Διατροφική δήλωση ανά 100 g:

Ενέργεια / Θερμίδες:

1712 kJ / 413 kcal

Λιπαρά:

εκ των οποίων κορεσμένα:

33,1 g

23,6 g

Υδατάνθρακες

εκ των οποίων σάκχαρα:

1,5 g

4,9 g

Πρωτεΐνες:

27,17 g

Αλάτι:

2,72 g

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ

Ζητήστε στον πάγκο κοπής τυροκομικών των καταστημάτων την ποσότητα που επιθυμείτε από το ολόκληρο κεφάλι της Γραβιέρας 12μηνης ωρίμανσης 12kg.

pointer-b pointer-r pointer-t sc-fb sc-ins sc-lin sc-yt sc-pin