Κρητική Γραβιέρα με Ρίγανη

Προσπαθήσαμε να συνδυάσουμε το παραδοσιακό τυρί, τη Γραβιέρα, με το πιο αρωματικό φυτό, τη ρίγανη και να δημιουργήσουμε ένα εξαιρετικό προϊόν για τους πιο εκλεπτυσμένους ουρανίσκους.

Το Τυ-ριγανάτο Καλογεράκη αποπνέει πλούσια αρώματα καθώς παρασκευάζεται από Κρητικό αιγοπρόβειο γάλα και περιλαμβάνει ρίγανη που έχει συλλεχθεί από τις ορεινές περιοχές της Κρήτης. Ωριμάζει τουλάχιστον για 3 μήνες.

Υφή και χρώμα: Χαρακτηρίζεται ως ένα πολύ ανοιχτό κίτρινο, σκληρό επιτραπέζιο τυρί με ασύμμετρες τρύπες. Περιλαμβάνει κομμάτια ρίγανης που κάνουν την υφή ελαφρώς τραχιά.

Γεύση: Ιδιαίτερη, πλούσια γεύση, ελαφρώς υφάλμυρη με έντονα αρώματα αγνού γάλακτος και ρίγανης.

«Συστατικό επιτυχίας»: Η σταθερά άριστη ποιότητα και γεύση της βασικής μας πρώτης ύλης, του γάλακτος, βασίζεται στο γεγονός ότι προέρχεται από ζώα που βόσκουν ελεύθερα σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Κρήτης και τρέφονται από την πλούσια σε θρεπτικά συστατικά χλωρίδα του νησιού.

Η διαδικασία παραγωγής όλων μας των προϊόντων είναι πιστοποιημένη με το πρότυπο διασφάλισης ποιότητας ISO2000:2005 καθώς επίσης και το διεθνές πρότυπο IFS.

TIPS

Η Γραβιέρα με ρίγανη μπορεί να μπει σε μικρά κομμάτια στη σαλάτα, να συνδυαστεί με τηγανιτές πατάτες ή να μπει μέσα σε σάντουιτς.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Σύνθεση:

Παστεριωμένο αιγοπρόβειο γάλα αναλογίας 80% κατ’ ελάχιστο σε πρόβειο και μέγιστο 20% σε γίδινο, οξυγαλακτικές καλλιέργειες, πυτιά, χλωριούχο ασβέστιο, αλάτι, ρίγανη 


Συνθήκες συντήρησης: 

Θερμοκρασία διατήρησης σε ψυκτικό θάλαμο: 2 έως 6°C 


Χημικές Ιδιότητες:

Ελάχιστη λιποπεριεκτικότητα επί ξηρού: 40%
Μέγιστη υγρασία: 38%Διατροφική δήλωση ανά 100 g:

Ενέργεια / Θερμίδες:

1738 kJ / 418 kcal

Λιπαρά:

εκ των οποίων κορεσμένα:

31,1 g

23,1 g

Υδατάνθρακες

εκ των οποίων σάκχαρα:

5,0 g

4,7 g

Πρωτεΐνες:

29,47 g

Αλάτι:

 2,35 g

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ

Βρείτε την ποσότητα που ταιριάζει στις ανάγκες σας επιλέγοντας το Τυ-ριγανάτο Καλογεράκη είτε σε κεφάλι 1,5kg είτε σε αεροστεγή συσκευασία των 350g

pointer-b pointer-r pointer-t sc-fb sc-ins sc-lin sc-yt sc-pin