«Αλειφωτό» φρέσκο κρεμώδες τυρί

Η τεχνικές χρήσης και οι διάφορες μορφές του τυριού είναι τόσες, όσο μεγάλη είναι και η τέχνη της μαγειρικής. Μια από τις πιο εκλεπτυσμένες μορφές του είναι αυτή της μορφής κρέμας.

Το «Αλειφωτό» Καλογεράκη είναι ένα μαλακό κρεμώδες τυρί, ικανό να αποτελέσει ένα ξεχωριστό κολατσιό, απλώνοντάς το απλά πάνω σε μία φρυγανιά ή παξιμάδι. Συνοδεύει κάθε είδους φαγητό δίνοντας την δική του μοναδική πινελιά. Παρασκευάζεται από αιγοπρόβειο και αγελαδινό γάλα καθώς και τυρόγαλα.

Υφή και χρώμα: Πρόκειται για ένα μαλακό κρεμώδες τυρί, χρώματος λευκού

Γεύση: Έχει υφάλμυρη γεύση και προσφέρει μια αίσθηση φρεσκάδας στον ουρανίσκο

«Συστατικό επιτυχίας»: Η σταθερά άριστη ποιότητα και γεύση της βασικής μας πρώτης ύλης, του γάλακτος, βασίζεται στο γεγονός ότι προέρχεται από ζώα που βόσκουν ελεύθερα σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Κρήτης, τα οποία τρέφονται από την πλούσια σε θρεπτικά συστατικά χλωρίδα, του νησιού.

Η διαδικασία παραγωγής όλων μας των προϊόντων είναι πιστοποιημένη με το πρότυπο διασφάλισης ποιότητας ISO2000:2005 καθώς επίσης και το διεθνές πρότυπο IFS.

TIPS

Μπορείτε να απλώσετε το «Αλειφωτό» σε ψωμί αντί για βούτυρο και στη συνέχεια να προσθέσετε μέλι ή μαρμελάδα.

Ταιριάζει εξαιρετικά ως βάση σε μπρουσκέτα με αλλαντικά ή ψημένα λαχανικά.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Σύνθεση:

min 56% τυρόγαλα, min 18% πρόβειο γάλα, max 14% τυρόγαλα αφυδατωμένο, max 9% γίδινο γάλα, max 3% αγελαδινό γάλα, αλάτι


Συνθήκες συντήρησης:

Θερμοκρασία διατήρησης σε ψυκτικό θάλαμο: 2 έως 6°C 


Χημικές Ιδιότητες:

Ελάχιστη λιποπεριεκτικότητα επί ξηρού: 38%
Μέγιστη υγρασία: 85%


Διατροφική δήλωση ανά 100 g:

Ενέργεια:

837 kJ / 202 kcal

Λιπαρά:

εκ των οποίων κορεσμένα:

17,1 g

12,2 g

Υδατάνθρακες

εκ των οποίων σάκχαρα:

2,8 g

0,82 g

Πρωτεΐνες:

9,2 g

Αλάτι:

0,67 g

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ

Ετοιμάσαμε για εσάς το πιο νόστιμο τυρί κρέμα. Μπορείτε να βρείτε το Αλειφωτό Καλογεράκη στα ψυγεία των καταστημάτων σε μικρό πλαστικό δοχείο των 260g.

Διατίθεται και για επαγγελματική χρήση σε δοχείο των 3kg.

pointer-b pointer-r pointer-t sc-fb sc-ins sc-lin sc-yt sc-pin