Σάντουιτς με λαχανικά, "Αλειφωτό" Φρέσκο τυρί κρέμα και καραμελωμένα κρεμμύδια
-
10Λεπτά προετοιμασίας
-
30Λεπτά μαγειρέματος
-
4Μερίδες
-
1Βαθμός Δυσκολίας
Υλικά
8 φέτες προζυμένιο ψωμί
150 γρ. "Αλειφωτό" Φρέσκο τυρί κρέμα Καλογεράκη
150 γρ μανιτάρια
2 πιπεριές Φλωρίνης
2 κίτρινες πιπεριές
2 κολοκυθάκια
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Φρέσκο κόλιανδρο
Για το καραμελωμένο κρεμμύδι:
3 κρεμμύδια ξερά
25 ml ελαιόλαδο
20 ml ξύδι μπαλσάμικο
50 γρ. ζάχαρη καστανή
¼ κουταλάκι του γλυκού θυμάρι
Συνταγή από: Funky Cook |
Εκτέλεση
Κόβουμε τα κρεμμύδια σε ροδέλες και τα σωτάρουμε σε ελαιόλαδο, σε χαμηλή φωτιά, για 5 λεπτά. Δεν ξεχνάμε να ανακατέβουμε συχνά.
Αφού πάρουν ένα χρυσό χρώμα, προσθέτουμε τη ζάχαρη, το ξύδι και το θυμάρι. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υγρά και να καραμελώσουν .
Κόβουμε τα λαχανικά σε φέτες, τα ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και τα ψήνουμε μέχρι να μαλακώσουν.
Μόλις είναι έτοιμα πασπαλίζουμε με τον ψιλοκομομμένο κόλιανδρο και καρυκεύουμε με αλατοπίπερο.
Στη συνέχεια, ζεσταίνουμε σε τοστιέρα το ψωμί και αλείφουμε μια παχιά στρώση με "Αλειφωτό" Φρέσκο τυρί κρέμα Καλογεράκη, απλώνουμε μια στρώση καραμελωμένο κρεμμύδι και λαχανικά, κλείνουμε με την άλλη φέτα του ψωμιού και σερβίρουμε αμέσως!
Tips:
- Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε οποιαδήποτε λαχανικά εποχής τα οποία ψήνουμε σε γκριλ ή στο φούρνο.
- Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όποιο ψωμί μας αρέσει.