Καγιανάς με Παραδοσιακά Κρητικό Τυρί

  • 10
    Λεπτά προετοιμασίας
  • 35
    Λεπτά μαγειρέματος
  • 4
    Μερίδες
  • 1
    Βαθμός Δυσκολίας

Υλικά

1000 γρ. ώριμες ντομάτες, τριμμένες
8 αυγά
40ml ελαιόλαδο
1 κ.γ. ζάχαρη
1/2 κ.γ. ρίγανη
250 γρ. Παραδοασιακά Κρητικό Τυρί Καλογεράκη
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Αλάτι

Εκτέλεση

Σε ευρύχωρο τηγάνι βάζουμε τις ντομάτες με λίγο αλάτι να σιγοβράσουν μέχρι να “στέγνωσουν, προσθέτουμε θρυμματισμένο το μισό από το Παραδοασιακά Κρητικό Τυρί, τη ζάχαρη, το ελαιόλαδο, τη ρίγανη, τα αυγά ελαφρά χτυπημένα και αρκετό πιπέρι.

Μαγειρεύουμε μέχρι να ψηθούν τα αυγά και σερβίρουμε με το υπόλοιπο Παραδοασιακά Κρητικό Τυρί.

 

Tips: Μπορούμε να προσθέσουμε στον καγιανά 100 γρ. απάκι.

pointer-b pointer-r pointer-t sc-fb sc-ins sc-lin sc-yt sc-pin