Παντζαροσαλάτα με ξινόμηλο και "Prince" Έδεσμα με καλλιέργεια γιαούρτης
-
15Λεπτά προετοιμασίας
-
15Λεπτά μαγειρέματος
-
4Μερίδες
-
1Βαθμός Δυσκολίας
Υλικά
300 γρ. "Prince" Έδεσμα με καλλιέργεια γιαούρτης Καλογεράκη
2 βολβούς παντζαριών, βρασμένους
1 ξινόμηλο, χοντροτριμμένο
1 κ.γ. μαύρες σταφίδες
1 μικρό ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
2-3 κ.σ. μηλόξυδο
1 κ.σ. κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
4 φύλλα δυόσμο, ψιλοκομμένο
30 ml ελαιόλαδο
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Αλάτι
Εκτέλεση
Τρίβουμε τα παντζάρια στο χοντρό μέρος του τρίφτη και τα πιέζουμε ώστε να φύγουν τα υγρά τους.
Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε όλα τα υλικά, δοκιμάζουμε και διορθώνουμε τη γεύση με ξύδι και αλάτι.
Σερβίρουμε τη παντζαροσαλάτα δροσερή.
Tips:
- Αντί για κόλιανδρο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μαϊντανό