Καγιανάς με Παραδοσιακά Κρητικό Τυρί

  • 10
    Λεπτά προετοιμασίας
  • 35
    Λεπτά μαγειρέματος
  • 4
    Μερίδες
  • 1
    Βαθμός Δυσκολίας

Υλικά

1000 γρ. ώριμες ντομάτες, τριμμένες
8 αυγά
40 ml ελαιόλαδο
1 κ.γ. ζάχαρη
1/2 κ.γ. ρίγανη
250 γρ. Παραδοσιακά Κρητικό Τυρί Καλογεράκη
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Αλάτι

Εκτέλεση

Σε ευρύχωρο τηγάνι βάζουμε τις ντομάτες με λίγο αλάτι να σιγοβράσουν μέχρι να “στέγνωσουν, προσθέτουμε θρυμματισμένο το μισό από το Παραδοσιακά Κρητικό Τυρί Καλογεράκη, τη ζάχαρη, το ελαιόλαδο, τη ρίγανη, τα αυγά ελαφρά χτυπημένα και αρκετό πιπέρι.

Μαγειρεύουμε μέχρι να ψηθούν τα αυγά και σερβίρουμε με το υπόλοιπο Παραδοσιακά Κρητικό Τυρί Καλογεράκη.

Tips: Μπορούμε να προσθέσουμε στον καγιανά 100 γρ. απάκι.

pointer-b pointer-r pointer-t sc-fb sc-ins sc-lin sc-yt sc-pin