Ζυμαρικά στο φούρνο με σπανάκι, ντομάτα και μυζήθρα

  • 30
    Λεπτά προετοιμασίας
  • 15
    Λεπτά μαγειρέματος
  • 4
    Μερίδες
  • 1
    Βαθμός Δυσκολίας

Υλικά για 4 άτομα

300γρ ριγκατόνι βρασμένα
300γρ σπανάκι
300γρ Mυζήθρα με Yπόξινη Γεύση ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ
400γρ τριμμένες ντομάτες
1 κ.σ. τοματοπελτέ
5 ντοματίνια κομμένα στη μέση
3 κ.σ. μάραθο
3-4 φύλλα βασιλικό
30ml ελαιόλαδο
3 κ.σ. Tριμμένο Tυρί ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι βάζουμε τις τριμμένες ντομάτες, τον τοματοπελτέ, τα ντοματίνια, τον βασιλικό, αλάτι και πιπέρι.

Βράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα.

Προσθέτουμε το σπανάκι και τον μάραθο.

Σε ένα πυρίμαχο σκεύος ανακατεύουμε τα ριγατόνι, τη σάλτσα, τη μυζήθρα.

Προσθέτουμε το τριμμένο τυρί και ψήνουμε για 15' στους 180 C.

Καλή επιτυχία!

 

 

 

pointer-b pointer-r pointer-t sc-fb sc-ins sc-lin sc-yt sc-pin