Ζυμαρικά στο φούρνο με σπανάκι, ντομάτα και μυζήθρα
-
30Λεπτά προετοιμασίας
-
15Λεπτά μαγειρέματος
-
4Μερίδες
-
1Βαθμός Δυσκολίας
Υλικά για 4 άτομα
300γρ ριγκατόνι βρασμένα
300γρ σπανάκι
300γρ Mυζήθρα με Yπόξινη Γεύση ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ
400γρ τριμμένες ντομάτες
1 κ.σ. τοματοπελτέ
5 ντοματίνια κομμένα στη μέση
3 κ.σ. μάραθο
3-4 φύλλα βασιλικό
30ml ελαιόλαδο
3 κ.σ. Tριμμένο Tυρί ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι βάζουμε τις τριμμένες ντομάτες, τον τοματοπελτέ, τα ντοματίνια, τον βασιλικό, αλάτι και πιπέρι.
Βράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Προσθέτουμε το σπανάκι και τον μάραθο.
Σε ένα πυρίμαχο σκεύος ανακατεύουμε τα ριγατόνι, τη σάλτσα, τη μυζήθρα.
Προσθέτουμε το τριμμένο τυρί και ψήνουμε για 15' στους 180 C.
Καλή επιτυχία!